Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan kongrede açıklamalar
expand

KAYNAKCnnturk.com

Olağanüstü genel kurul toplantısında kürsüye çıkan Ali Koç, kongre üyeleri ve camiaya hitap ediyor.

“DÜŞMANI BOŞA ÇIKARDINIZ”

Katılımın yüksekliğine dikkat çeken Ali Koç, “Olağanüstü diyorum, Olağanüstü Genel Kurul olduğu için değil. Mübarek Ramazan ayında çok kısa süre içinde tribünleri bu şekilde doldurmanız olağanüstü. Olağanüstü bir kongreye, olağanüstü katılım. Bu sayıyı yakalamamızı istemeyen düşmanlarımız ve dost bildiklerimiz vardı. Bu katılımla düşmanı, trolleri boşa çıkardınız. Helal olsun size” ifadelerini kullandı.

“BU TEŞEBBÜSLER DEVAM EDECEKTİR”

Ali Koç, “Planlı ve organize bir zorbalıkla emeğimizden alınmaya, emeklerimiz çalınmaya teşebbüs edilmiştir. Korkarım bu teşebbüsler sezon sonuna kadar devam edecektir” dedi.

Koç, “Bu toplantının nedeni sadece o maçta yaşananlar değil, çok ama çok daha fazlasıdır. Son maçta kaybettiğimiz şampiyonluk, sözde şike kumpasları, otobüsümüzün kurşunlanması, kirli ittifaklarla şampiyonluklarımızın çalınması, standart dışı hakem yönetimleri, TFF ve kurullarının çifte standart yaptırımları, başarı için her yol mübahtır anlayışıyla kin ve nefret kusan bazı rakipler, ama daha da önemlisi bunlara müsamaha gösterenlerdir. İçinde bulunduğumuz kısır döngü bize artık yeter dedirtti. Gerçek bir yeter. Bildiğiniz yeterlerden değildir” sözlerini de dile getirdi.

By editor