Austria Wien’i 4-1 yenerek UEFA Avrupa Ligi’nde küme evresine kalan Fenerbahçe’de golleri atan futbolcular İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş ve İsmail Yüksek çabayı kıymetlendirdi.

İrfan Can Kahveci: Golleri oğluma armağan ediyorum

Böyle bir oyun kendimden bekliyordum. Çok çalışıyorum. Bazen şanssızlıklar olabiliyor, ben de üzülüyorum bunlara. Bugün için memnunum. Çok memnunum. İnsanın en memnun şey her şeyden kıymetlisi çocuğu. Meskene gidince her şeyi unutuyorum. Oğluma armağan ediyorum 2 golü.

İsmail Yüksek: Hayatımın en hoş günlerinden

Hayatımın en hoş günlerinden biri. Unutamayacağım günlerden biri. Birinci golümü atmak bu akşam nasip oldu. Futbol kolektif bir oyun, eksiksiz bir oyun oynadık. Çok formdayız, inşallah sonu hoş olsun. En kıymetlisi o.

Mert Hakan Yandaş: Bu dönem çok önemli

İrfan’a hem selam söyledim hem de kimin golü daha hoş diye bi müsabaka olsun istedim. Kalecimiz İrfan Can Eğribayat da oyuna girmeden bu türlü bir gol atmamı istedi. İnşallah bu sene hedeflediğimiz şeylere ulaşabiliriz. Kadrodaki en ufağından en yaşlısına kadar başarıyı çok istiyoruz. İnşallah herkesi keyifli ederiz.

Hocamız herkesi kullanıyor. Bunu görünce herkes de işin içinde kalmaya çalışıyor. Bu dönem topluluğumuz ve bizim için çok kıymetli. İsimler değil kulübümüz için hareket etmemiz gerekiyor. Bu şuuru herkese yayıyoruz. Hocamızın da herkese talih vermesi herkese güvendiğini gösteriyor ve bizim de daha çok çalışmamıza sebep oluyor.

By editor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir